höstnytt på by airaM

Halli hallå!

Söndag = vilodag? Öh, nej, inte när man är egenföretagare. Ibland kanske, men inte i dag.  Jag kan ju ha vilodagar mitt i veckan istället, om jag vill. Men nu hade jag så mycket nyheter som skulle presenteras och läggas in på webbshopen, så det var bara att sätta igång. Nästan en hel ”vanlig” arbetsdag har jag skrapat ihop och det hör ju inte till vanligheterna för mig nuförtiden. Så nu finns det massvis med nyheter på byairam.com – kila dit på en gång, innan allt tar slut! För som vanligt köper jag inte in hur mycket som helst av samma, allt för att behålla en känsla av att man har något inte så många andra har.

DSC_0013Bland annat har jag lagt upp denna snygga tröja, som sålde direkt och nu finns det bara en kvar. Denna tröja kommer dock in igen framöver. Ni hittar den här om ni vill köpa den på en gång. Endast 299:- inklusive frakt.

armband vintage Även dessa armband kom upp på webbshopen i dag. De kostar endast 49:- styck eller tre stycken för 119:-. Frakten ingår som vanligt hos by airaM. Ni hittar dem styckvis här, eller för paketpris här.

Trots mycket jobb har jag hunnit med att åka med Vikto, Aston och Viktos syster med fästman in till Jönköping för middag på Jensens Böfhus (skrev Böghus först…). Jag lyxade till det med en oxfilé och det var riktigt gött. Synd att servicen på typ alla Jensens jag varit på är ”sådär”, annars hade jag nog besökt dem oftare. Men det är ju så – man får vad man betalar för. Sällskapet var det inget fel på, dock. Många skratt blev det!

Nu ska jag jobba klart det sista, sen ska jag kramas med min kärlek. Det har inte blivit mycket med det i dag. Kram på er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s