att vara samlade

20130729-211438.jpg
Astons första badaivattenspridaren. Först läskigt, sen roligt!

Seriöst grym dag (med ett stort minus). Aston vaknade åtta och det var min tur att gå upp, så vi gick upp och hade en fin, ganska gnällfri, morgon. Precis när vi skulle gå ut på promenad vaknade Vikto, så vi gick hela familjen (med Aston i vagnen, förstås) ner till byn och åt frukost på Ted’s.

20130729-211741.jpg
Älska frukosten på Ted’s.

Sen gick vi en lite längre promenad på vägen hem för att röra lite på fläsket. Himla mysigt att gå och prata, bara vi. Det är ofta en iPhone eller tv i vägen när vi är hemma. Något att bli bättre på.

20130729-212049.jpg

På gymmet sen lyckades jag återigen paja ryggen (minuset här alltså) när jag körde marklyft. Jag hade inte kört det på ett tag och körde därför med lägre vikter, men det hjälpte tydligen inte. Och eftersom jag körde marklyft redan som andra övning så blev det inte mycket av monster-ben/ryggpasset jag skulle köra. Grymt besviken. Lyckades köra ett fåtal övningar till, men de flesta gjorde ont i ryggen.

Cykel hem till Viktos föräldrar där Vikto var och tvättade bilen medan Aston lekte. Där fick vi hamburgare till lunch innan vi begav oss hemåt.

20130729-212416.jpg

Sen var det bara att vila och det gjorde faktiskt susen. Ryggen repade sig lite i alla fall. Sen fick jag den briljanta idén att klippa rosenbuskarna och rensa i rabatten! Ärligt talat, hur jävla dum i huvudet får man vara? Så där gick det ju åt helvete med ryggen igen. Testade med spikmatta för en timme sen och det hjälpte i alla fall för stunden, men tyvärr flyttar den ju inte tillbaka disken som jag gissar har hamnat lite snett. Tråkigt så här nära inpå att handbollen sätter igång igen (om en vecka).

20130729-213003.jpg

Men den här dagen har varit hur bra som helst trots min töntiga rygg och denna himmel ute just nu gör det knappast sämre.

Det gäller att hitta saker att glädjas åt när vissa grejer är skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s