hej igen, gymmet!

I dag är jag tacksam för att jag är en person som vågar.

Jag satt här hemma under dagen och kände mig ledsen över att inte kunna träna pga min rygg som förvisso är bättre än i går och förrgår, men definitivt inte är bra. Men så slog det mig att va fan, något måste jag ju kunna träna. Så jag bytte om snabbare än Stålmannen och drog till gymmet!

20130731-182133.jpg

Det blev inte mycket, men det blev lite! Axlarna var rejält trötta när jag gick därifrån och ryggen gjorde inte mer ont än när jag bara går omkring här hemma.

Dessutom gillade jag vad jag såg. Mina axlar har börjat få lite definition, musklerna syns när jag t.ex. kör bicepscurls och det är så jäkla roligt! Jag blir skitpeppad av detta och vill bara träna mer och mer. Svårt att få till ett bra kort dock, men det känns rätt oviktigt.

Dagens läxa – är man inte död finns det alltid något man kan göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s