minnen

”Det är knappt att det är någon idé att blogga under sommaren, för det är knappt någon som läser” tänker jag ibland. Och ja, läsarantalet sjunker ju rejält under sommaren, så är det alltid. Och det är ju bara sunt, att ni har bättre saker för er än att sitta här och läsa om mitt, för tillfället, monotona liv.

Men jag skriver ju inte bara för er.

Jag vill ha denna bloggen för mig, för oss, vår familj. Kunna gå tillbaka och se ”vad gjorde vi då?” och se när Aston gjorde det där och det där för första gången, återuppleva resor, jular, somrar, ja, allt det där. Så även om inläggen ibland är ganska så innehållslösa, så är det fint för mig att få upp dem på bloggen. Så att jag kan se tillbaka sen och minnas. För minnen är ju något av det bästa vi har.

Någon gång, när Aston blir stor, ska jag nog ta och printa ut hela Aston-kategorin och göra en bok till honom. Sen om han vill läsa den eller ej, det vet jag ju inte, men det skulle vara roligt att ha.

DSC_0332Roligt att när jag nu satt och tittade tillbaka på vad vi gjorde för precis ett år sedan, så ser jag att då var Emma och Jacob här på middag! Rätt skoj eftersom vi faktiskt ska träffa dem i kväll också. I kväll nalkas det nämligen sommarfest med (nästan) hela Viktos grabbgäng (Skillingaryd- och Vaggerydskillar) med flickvänner, fästmöar och fruar. De två senaste åren har något av paren i gänget gift sig, men i år vart det inget bröllop, så då får vi festa på ”vanligt” vis. Alla bor ju så utspritt nu (Malmö, Värnamo, Skillingaryd, Göteborg, Jönköping, Stockholm, hej hej!), så det tillhör ovanligheterna att vi ses allihop. Nu är det ”bara” två par som inte kan medverka och det är ändå rätt bra jobbat.

DSC_0347De här två får dock inte hänga något i kväll, för i kväll är det barnfritt!

Nu ska jag nog lägga mig ute på baksidan och vila lite, för ungtuppen i familjen, som somnade 23.15 i går kväll, vaknade vid 04 i morse, somnade sen om, men vaknade redan 06.19. Och jag somnade vid 02, så pigg är jag inte nu. Måste ladda inför kvällen, haha.

Hej svej!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s