kan du inte tala?

20130804-194923.jpg

Jag hade en sån här på mitt rum som barn. Minns att jag tyckte om den väldigt mycket och ofta satt och tittade på den och lekte med den. Så i dag när jag hittade en likadan på en loppis som vi kikade in på var jag så klart tvungen att köpa den till Aston, så att den framöver kan stå på hans rum, så han kan tycka om den, titta på den och leka med den. Det känns fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s