handboll i mitt hjärta

20130806-082145.jpg

I går satte den igång. Handbollssäsongen 2013/14. Första handbollsträningen är alltid speciell. Innan bubblade det i magen och jag var alldeles nervös. Men sen sprang jag bara runt och hade ett leende på läpparna hela passet. Som jag älskar denna sport.

Trodde att jag skulle ligga inne med sjukaste träningsvärken i dag, det brukar man ha efter första handbollspasset, hur bra man än tränat under sommaren. Men jag verkar ha klarat mig. Skönt! I kväll är det dags för pass två – 6 km löpning (runt Munksjön) och en timmes handboll. Redan till helgen spelas första träningsmatcherna.

Ahhhh, så skoj!

20130806-082724.jpg

En annan skojig grej är att det (troligtvis) gick väldigt bra på jobbintervjun i går! De skulle höra av sig i slutet av veckan, så vi håller tummarna lite till.

Nu ska jag och Aston snart packa ihop oss och promenera ner till Ted’s för en goe-frukost med Alexandra. Det ska bli himla trevligt, för vi har knappt setts på hela sommaren.

Jag önskar er en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s