tillbaka till det normala

20130812-105441.jpg
Det blev några kassar på Ullared i går. Inte bilen och traktorn, dock, de råkade bara komma med på bild.

Det var mest Aston vi fokuserade på. Att vara redo för dagisstarten (inskolning börjar om en vecka!). Billiga kläder som vi inte bryr oss om ifall de går sönder eller blir kladdiga. Extra vinteroverall, extra regnkläder, vantar, mössa, stövlar, you name it.

Sen blev det förstås en jädra massa schampo, balsam, tvål, duschcreme, lotion, tandkräm och sånt som går åt. Kan väl säga att vi överskred vår budget med 150%, hehe.

Men så värst mycket onödigt blev det faktiskt inte. Det var bra jobbat av oss. Och när vi kom hem i går passade jag på och rensade i min garderob, så nu ska här slängas/skänkas bort/säljas. Känns bra!

20130812-110707.jpg
Vinteroverall för 329 spänn. Som hittat!

I övrigt började Vikto jobba i dag, så nu har livet återgått till det normala.

Om ca en timme ska jag hålla i ett föredrag för massa erfarna företagare. Ett föredrag om mig, mitt liv och mitt företag. För att jag ”har en spännande historia”. Så sjukt hedrande att jag inte ens har vett att bli nervös. Jag ska prata i ca en halvtimme. Jag borde vara nervös. Ok, nu gick pulsen upp lite. Wish me luck!

Hej på en stund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s