på väg mot nya tider

20130819-181412.jpg
Allt på en gång.

Första inskolningsdagen på dagis i dag alltså. Två timmar – en inomhus, en utomhus. Jag trodde det var en timma och bara inomhus, därför såg Aston ut som nedan när vi kom hem.

20130819-181543.jpg
Lesson learned.

Alltså, det kanske låter som jag skryter nu, det är dock inte syftet, men vi hade nog kunnat lämna Aston på en gång. Han sprang bara rätt in och började leka. Brydde sig inte mer om mig och Vikto än att han kom och visade en bil någon gång då och då. Det känns skönt, det kommer gå så bra.

20130819-182042.jpg

På eftermiddagen var det dags att svida om till lite proffsigare kläder, lämna av Aston hos ”faffa” och åka in till Jönköping. Där väntade en sista intervju för jobbet jag sökt. Det kändes riktigt bra, så inom några dagar hoppas jag få ett positivt besked. Håll tummarna med mig!

Nu, 18.20, slog jag för första gången i dag ner arslet i soffan och här ska jag ligga till typ 19 eller så. Sen är det dags att samla ihop mig själv igen. I kväll är det träning 20.30-22. Gotta love it.

Peace!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s