på egna ben

20130820-212505.jpg

I dag åkte jag och Aston in till A6 på eftermiddagen. Jag hade lite låtsaspengar att spendera, närmare 1050:-. Nu råkade det ju bli lite mer än så, även i andra butiker, men det är ju lätt hänt. Jag är nöjd.

20130820-212653.jpg
Jag skulle bara titta…

Efter shoppingrundan åkte vi till Idrottshuset och tittade på träningen. Mitt knä behöver vila efter åtta pass på åtta dagar, så jag medverkade inte i kväll.

20130820-212835.jpg
Aston gillar handboll.

Och på dagis gick det naturligtvis hur bra som helst även i dag. Två timmar igen – en inne, en ute. Vi lämnade till och med en stund när jag skjutsade Vikto tillbaka till jobbet. Aston sa bara ”bye bye!” och sprang åt andra hållet. Underbara unge.

20130820-213055.jpg

I dag hade han fått sitt namn på hyllan han valde i går. Stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s