som en vals

20130821-120645.jpg

Det går fortsatt bra på inskolningen. Två timmar även i dag, men i dag gick jag hem i drygt en timme medan Aston stannade kvar. ”Bye bye, mamma!” sa han när jag gick, utan att titta upp från legot. När jag kom tillbaka lekte han för fullt ute och jag fick en liten tår i ögat av hur väl han passar in där. Det gör mig lycklig och får mig att känna att vi gjort något rätt. Jag hoppas att det fortsätter så här!

20130821-121653.jpg

Själv passade jag på att inviga mina nya byxor och skor som jag köpte i går. Byxorna var ju helt gratis tack vare presentkort och skorna fick jag för en ganska billig peng på Din Sko. Bra present till mig själv om jag nu får jobbet. (Bra tröst om jag inte får det…)

20130821-123013.jpg

De här kan jag trivas med!

Nu ska jag fortsätta kolla Sons of Anarchy. Säsong 4 finns på Netflix nu, äntligen!

4 tankar om “som en vals

 1. Hej Maria!
  Jag tar mig lite tid och skriver några rader till dig. Något jag har tänkt att göra länge. Jag läser din blogg ofta och den väcker tankar ibland, får mig att le/skratta ibland, får mig att känna igen mig ibland och den/du lyckas också få mig ut i träningsspåret vissa kvällar då soffan kanske tilltalar mest. I alla fall så vill jag ge tillbaka lite av allt du ger mig utan att veta om det. Du skriver bra vilket är det första avgörandet för mig om jag ska fortsätta läsa en blogg eller inte. Du verkar vara en bra mamma och du vågar prata om både bra och mindre bra grejer (som när du skrek tillbaka på Aston). Jag har själv två barn, på 1 och 3 år, och jag vet att man ibland gör sånt man kanske inte är så stolt över. Att du skriver ned det visar på styrka och att det är något som du inte alltid gör. Sen måste jag säga att du är väldigt driftig och verkar vara en glad tjej. Keep up the good work!
  Aston påminner väldigt mycket om min son. Samma sak där, han bara tutar och kör. Vi hade ingen inskolning med honom heller utan han vinkade bara hejdå första dagen (även att jag stannade kvar). Han var nästan två när han började och att barnen börjar lite senare tror jag gör stor skillnad. Han förstod att jag kom och hämtade honom på em så det var inga problem.
  Det blev en lång kommentar, jag ville bara skriva några rader tillbaka för att jag nästan varje dag kan läsa några rader om ditt liv.
  Ha det så bra! Mvh, Jennie

  Ps. Armbanden med vingar blev en jättebra present till mina tärnor 🙂

  • Åh, kära nån. Jag fick rysningar och började nästan gråta när jag läste din kommentar. TACK för att du ger tillbaka. Du anar inte hur gott det känns i hjärtat.

   Vad härligt att armbanden blev uppskattade! 🙂 Det tredje har fortfarande inte kommit, men bör ju komma närsomhelst. Massa kramar!

 2. Jag är ju jättenyfiken på vad det är för jobb du sökt 🙂 Förstår dock om du inte vill säga nåt i bloggen, men du kanske kan hinta om vilken bransch? 🙂 Hoppas att du får det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s