från instagram

20130823-105209.jpg

Det är en så vacker dag i dag. Men jag kan inte riktigt ta till mig den. Det ligger en svart slöja kring hjärtat efter att jag i dag fått vetskap om att en gammal lagkamrat nu går igenom sitt livs kamp för sitt barn. En lagkamrat jag inte har någon kontakt med i dag, men förstås bryr mig om ändå. Och det blir så påtagligt när man har barn i samma ålder. Så nära. Mina tankar hjälper förstås ingenting, rent vetenskapligt. Jag kan bara göra det bästa för mig och min familj. Ta vara på varje jävla dag, hur klyschigt det än må låta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s