adjust and adapt

20130824-150839.jpg

I dag var det sedan länge inplanerat en kvartersfest i vårt härliga område. Jag har sett fram emot den länge eftersom vi missade nästan hela förra året då jag hade match samma dag. I år ville jag verkligen vara med så jag valde till och med kvartersfest före lagfest inne i Jönköping.

Nu blev det dock ändrade planer.

Aston spydde två gånger i går. Små, små spyor och ingen feber eller annat. Tror att han helt enkelt reagerat på något i maten på dagis. Purjolök kunde vi spåra, haha. I dag mår han hur bra som helst, så jag tvivlar starkt på magsjuka, men av respekt för andra med barn på kvartersfesten så fick vi lämna återbud. Och då tyckte Vikto att jag skulle åka på lagfesten. Så nu gör jag det.

Jag hade väldigt gärna haft en härlig och rolig dag och kväll med mina killar, men nu blir det laget istället och det är fan inte illa det heller. Nu sitter jag på tåget in och är hemma i Skillingaryd igen om ca tolv timmar. Däremellan är det fullt ös som gäller, haha. Let’s go!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s