gotta get down on friday

Hallå där ute! Fredag nu. Härligt! Här har jag sprungit omkring som en höna på crack och packat kläder till mig, Aston och Vikto. Ja, jag bestämmer tydligen över allas klädval i den här familjen, hehe.

Om ca en timme åker vi nämligen till Göteborg och stannar där hela helgen. Det blir familjemys, träffa en pyttebebis, kolla handboll, gå ut och äta och säkerligen en hel del till. Jag ska verkligen njuta av denna helgen, för nästa lediga helg jag har är i december…

20130830-140538.jpg

I går kväll var vi i Vetlanda och spelade DM-kval. Eftersom Vikto hade match samtidigt och vi inte hade någon barnvakt fick Aston följa med mig. Inte för att jag har mer ansvar än Vikto, utan för att det är mindre risk att Aston rymmer inomhus än utomhus..

Det gick hur bra som helst! Han var så duktig. Antingen lekte han bakom avbytarbänken, med sin buss eller iPad, eller så satt han på bänken och klappade händerna. Goa unge.

Och matchen? Den gick också bra! Jag vet inte vilken division Vetlanda spelar i, men de hade inget att sätta emot oss. Deras äldsta spelare var född 1995. Våra yngsta 1996. Så det blev ju som det blev. Vi vann med 37-8 (19-3) och alla våra utespelare gjorde mål. Härligt, tycker jag, för vi satsade verkligen på det och jobbade som ett lag fram så att alla fick sätta dit bollen. Sen kunde det nog blivit ännu högre siffror om vi inte tvingade oss själva att sluta kontra. Vi behövde träna på uppställt spel också, så då spelar inte siffrorna någon roll.

Hepp, nu ska jag fixa det sista här innan vi åker. Hej med er!

20130830-141135.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s