en mamma och ett barn

20130903-001936.jpg

Mitt lilla hjärta. Han älskar verkligen dagis. För tillfället nog lite mer än han älskar sin mamma, tror jag. Besvikelsen i blicken på bilden ovan går inte att ta miste på, haha. Jag tog bilden precis när han tittade upp och såg att jag kommit för att hämta honom. Usch, så hemskt, visst?

Men han hämtar sig fort. Blir glad igen efter bara någon minut och här hemma leker han så bra själv när vi kommer hem, även om han ibland också kommer fram och kryper upp i mitt knä och lutar sig emot mig. Börjar nästan grina när jag tänker på det. Jag är verkligen hans mamma. Inte bara en barnvakt, en faster eller storasyster. Jag är en mamma och klart som tusan att han älskar mig mer än dagis. En mamma skojar man inte bort.

Jag älskar honom så. Min underbara, självständiga, söta och tuffa unge.

2 tankar om “en mamma och ett barn

  1. Träffade Aston å faffa utanför grinden häromdagen och han var TOTALT bestämd på att följa med in….. Härligt humör han kan lägga till ibland din pajk;)

    Kram L

  2. Min pojke brukar inte heller vara så glad i att gå hem från dagis, känns lite trist ibland fastän det såklart är kul att han trivs! Men jag läste någonstans att det dom tycker är jobbigt är själva uppbrottet från leken eller vad dom nu är mitt uppe i, inte att gå hem egentligen, och det kan man ju tänka sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s