bakis, men ändå inte

20130906-121433.jpg

Det är fredag och jag känner mig bakfull. Är det dock inte, förstås. Men min whiplash är riktigt dålig för tillfället, efter en liten smäll på en träning förra veckan, och nu sover jag riktigt dåligt på nätterna, samt har världens huvud- och nackvärk hela dagarna. Det är så jävla uttröttande, ska ni veta. Unnar verkligen ingen att genomlida en whiplash-skadas jobbigare perioder.

Nåväl, det är ju i alla fall fredag. I morgon spelar vi DM och framåt eftermiddagen och in på kvällen är det cykelfest här i stan. Vet ni vad det är? Jag och Vikto fick huvudrätt, så nu ska jag precis åka iväg och handla allt vi behöver.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s