it’s gonna be a long, long day

20130907-071823.jpg

Ok, jag är väl inte så där väldans exalterad över att jag fick starta min lördagsmorgon kl 05.45 (när fan ska grabben börja sova lite längre på morgonen!?), men om jag nu ändå måste vara uppe går det bra med Nicke Nyfiken på tv och att Aston sitter på golvet och leker med de tonvis med gamla bilar och lastbilar som hans pappa ägde och lekte med när han var liten och som togs hit tidigare i veckan. Han tröttnar aldrig…

20130907-072118.jpg

En sån här behövs definitivt. Kl 11 spelar vi DM-semifinal mot Bankeryd, i Bankeryd. Sen är det raka vägen hem för att förbereda inför kvällens cykelfest som sedan drar igång redan vid 15.30, så det blir ingen tid att vila. Tyvärr missar jag även finalen som spelas kl 17 (ja, vi ska till final). Det är första gången någonsin som jag väljer bort handboll, men denna fest har varit planerad sedan i våras, så nu är det som det är. Det finns bara en väg nu – tuta och köra!

20130907-072447.jpg
Jag i går.

Jag önskar er en riktigt härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s