denna spänning

20130911-071022.jpg
Fotbollsfans i går.

Här råder 50% sjukstuga, kan man säga. Vikto är hemma med halsont medan jag väl visserligen inte är sjuk, men har så ont i min whiplash-nacke för tillfället att jag i alla fall känner mig sjuk. I dag fick jag dock till en akuttid hos en massör här i byn, så det hoppas jag ska hjälpa för stunden i alla fall. Dessutom ska jag ringa vårdcentralen för att få lite välbehövliga piller. I går ville jag typ avlägsna mig själv från jordens yta, så jobbigt var det.

Jag hoppas på en bättre dag i dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s