en riktigt jobbig vecka

20130914-222919.jpg

Jag har varit här två gånger. På Railay Beach i Krabi, Thailand. Den mest rogivande plats jag någonsin besökt. På riktigt. Skulle ge ungefär vad som helst för att vara där nu och slippa sånt som i nuläget är väldigt jobbigt. Men eftersom jag är en vuxen människa som inte flyr från saker (längre), så tänker jag tycka synd om mig själv i morgon också (kanske), sen på måndag är det jävlar hårda tag igen, hur jag än mår. Jag bestämmer över mitt liv. Ingen annan.

20130914-222951.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s