en tisdag i mitten på september

20130917-210340.jpg
När pappa Vikto är borta får barnet somna i soffan för att mamman inte vill känna sig ensam.

På tvn streamar jag Frölunda-Luleå (via iPad och Apple-tv) medan Vikto alltså är på plats i Scandinavium. Blundar jag kan jag nästan känna att jag är där. Så många hundra gånger jag suttit där och hejat, skrikit, varit superglad och fly förbannad. Älskar Scandinavium.

Men nu är jag hemma, sjuk. Det blir min tur någon annan gång. Längre fram på säsongen.

20130917-210646.jpg

Som ovan såg jag ut i dag när jag hämtade Aston på dagis. För övrigt enda gången i dag som jag haft normala kläder på mig. Kände mig inte riktigt presentabel i de sunkkläder jag gick omkring i hemma. Lock för öronen, ont i bihålorna (igen!) och allmänt hängig. Nackvärken gör det ju inte bättre. MEN eftersom jag bestämt mig för att detta ska vara en bra vecka har jag fått en del gjort ändå. Skrivit på kantspel.se och jobbat en del med webbshopen. Bättre än inget.

20130917-211041.jpg

Vid 18-tiden åkte jag och Aston in till Jönköping och Idrottshuset där det nalkades fotografering, men någon träning för mig blev det inte, utan vi åkte hem igen så fort vi var klara. Ja, Aston fick också vara med. Vår lilla maskot!

20130917-211217.jpg
Min lilla Baby Gunner.

Och där tog matchen slut! 2-1 till Frölunda! Den segern satt gött.

Hoppas ni har en härlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s