nothing can save me now

20130919-072555.jpg

God morgon, gott folk!

Inte ens ett sjyst instagram-filter kan dölja mina mörka ringar under ögonen i dag. Herregud, jag har snittat typ 5,5 timmes sömn per natt i två veckor nu. I nuläget är jag nästan glad att jag är sjuk så jag kan tillåta mig själv att sova lite på dagen..

I dag skulle Aston egentligen ha varit ledig från dagis. Vi har bestämt så för att jag vill att vi ska gå på Småfolket varannan vecka. Men nu är jag ju sjuk. Lyckligtvis har Aston världens bästa förskollärare som bara ”Jaa, det är inga problem!” på frågan om han kan komma till dagis ändå eftersom jag inte direkt är i form för att ha honom hemma när jag mår som jag gör. Tack, Bullerbyn!

Jaha, nähä. Dags att ge oss iväg. Ha en riktigt bra dag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s