down, down, down

20130924-213053.jpg

Jag får inte riktigt till det för tillfället. Jag kände mig bättre och spelade ju match i söndags och tränade i går och även om jag blev trött, så klart, så gick det ändå bra. Men i dag är jag helt överkörd igen, på något konstigt sätt. Har huvudvärk och känner mig allmänt slö och svag.

Jag vet inte om det är nacken som ställer till det (den blir inte bättre alls) eller om Aston drar med sig skit hem från dagis. Eller om det är något helt annat. Vilket som så är det sjukt tråkigt och ovälkommet. Jag har massor med tid om dagarna till att åstadkomma massor, men jag har inga krafter till att göra det. Och formen (kroppsligt och handbollsmässigt), som var så bra, är nu sämre än på länge lagom till seriepremiären på lördag. Det känns deppigt.

Så, ja.. Jag antar att jag känner mig lite deprimerad just nu. Jag får lov att vänta ut detta. För jag vill så oerhört mycket mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s