en hel onsdag

20130925-210806.jpg

I kväll har jag haft mitt allra första by airaM-homeparty hemma hos någon annan än mig själv! Jag har ju haft två stycken här hemma tidigare, men detta var alltså första gången hos någon annan. Himla roligt!

Om det är någon som läser som är sugen på att vara värdinna för ett homeparty – maila mig på byairam@hotmail.com, så ger jag mer info om värdinnerabatterna.

Annars har jag mått mycket bättre i dag. Ingen huvudvärk alls. Nackvärk bara, men det är jag ju van vid. Skönt att jag mådde bättre så vi inte behövde ställa in bad-dejten med Frida och August i Värnamo. Dock höll vi på att få ställa in ändå, för väl på plats var badet stängt. En snäll man i personalen lät oss dock bada ändå, så vi fick ju ett helt badhus för oss själva. Fantastiskt!

20130925-211251.jpg
Galenpannorna lekte jage i omklädningsrummet.

Grabbarna älskade så klart att bada, trots att de fick sig några kallsupar. Alltså, Aston är helt galen när det kommer till vatten. Det finns inget stopp.

20130925-211435.jpg

Sen blev det lunch på Rose Garden, där det är thai- och sushibuffé på lunchen. Vi avslutade som vanligt med glass.

20130925-211542.jpg

Ingen dum dag för grabbarna att ha ledigt från dagis på (studiedag)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s