nästan hundra

20130930-234641.jpg
Lillskrutt på väg till dagis i morse.

En bra dag är över! Jag har fått mycket gjort och känner mig pigg och lycklig. Skönt! Nu är det bara en enda grej som spökar och det är en bristning i låret som jag ådrog mig i Lugi-matchen för två veckor sedan. Den vill inte riktigt läka. Så i dag lyssnade jag på kroppen (KORS I TAKET!) på träningen och avstod från maxlöpningarna, men kunde vara med på det mesta i alla fall. Hoppas att det går över snart, det är så sjukt jobbigt att inte kunna springa för fullt.

Nu är det läggdags! Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s