vi skriver handbollshistoria

20131003-074409.jpg

Som ni ”kanske” känner till redan så älskar jag ju handboll. Ni kanske även har märkt att jag gillar att skriva och tycka till om handboll. Så när jag fick frågan om att delta i ett pilotavsnitt till Sveriges första och enda handbollsmagasin var svaret ganska enkelt – självklart.

Så i går satte jag mig i bilen och körde till Växjö där jag fick träffa ett gäng riktigt härliga människor och vi gjorde ett, tror jag, klart godkänt första avsnitt där vi pratade om handboll i kubik – damernas och herrarnas elitserie samt herrarnas allsvenska.

Programmet är ett samarbete mellan Öppna Kanalen Växjö och oss på Kantspel och det första avsnittet kan ni se på just Kantspel redan i kväll kl 18.00. Ni kan förstås även titta på det i efterhand. Det får jag göra eftersom jag har träning kl 18.

Om och när ni tittat får ni mer än gärna komma med feedback – bra som dålig – så att vi vet om det är någon mening med ett andra avsnitt och vad vi i så fall kan utveckla för att bli ännu bättre.

20131003-075114.jpg
I studion; jag, Glenn Göransson, Peter Hedin och Joakim Wensby.

En tanke på “vi skriver handbollshistoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s