fight

20131006-181159.jpg
Foto; Viktor Ljungström.

Hallå i stugorna! Det flög visst iväg några dagar där.

I går spelade vi match mot Skara, i Skara. Ett Skara som är topptippade efter sina fina värvningar inför säsongen, men som vi nästan lyckades snuva på både en och två poäng. Till slut drog de dock det längsta strået och vann med 20-19 inför 602 åskådare.

För mig gick det ganska bra och det är ju en liten tröst, men jag hatar verkligen att förlora. En riktigt jäkla rolig match var det i alla fall. Hetsig, nästan bråkig, hög ljudnivå och hårda smällar. Den här matchen kommer jag minnas länge.

Nästa helg möter vi serieledarna och nykomlingarna Kristianstad på bortaplan, men den matchen missar jag tyvärr. Det suger att missa en match, men hela helgen går åt till min första helg på PT-utbildningen på Axelsons Institut. Nio helger på åtta månader ska skrapas ihop, så jag kommer troligtvis missa hela fyra matcher. Men sånt är livet. Utbildningen ska också bli grymt kul.

Tjejerna får krossa Kristianstad utan mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s