en ny resa

I bussen, ganska snart framme i mitt älskade Göteborg.

I morgon börjar allvaret, min första utbildning i livet som jag faktiskt valt helt själv och som jag sett oerhört mycket fram emot. Känner mig så lyckligt lottad och rätt ute att jag sånär börjar grina här och nu, på bussen.

Jag kommer säkert vara sämst tränad av alla deltagare, den enda med bristningar och hängröv, men för mig är inte det viktigaste som PT att jag är som bäst tränad utan att du som kund blir det. Jag är nervös av många anledningar, men jag är också väldigt taggad och känner mig stolt över det steg jag nu tar, även fast jag inte ens börjat än.

Personlig tränare, kostrådgivare och hjärt- och lungräddningsinstruktör. Det är vad jag kan titulera mig som när juni 2014 är över.

I morgon jävlar kör vi.

20131010-223019.jpg

En tanke på “en ny resa

  1. Vad roligt 🙂 Du kommer säkert bli en jättebra pt! När du skriver om ditt älskade handboll och din träning är det med sådan glöd att jag sätter chokladbiten i halsen och mitt rumpfläsk blir alldeles rädd ;). Jag har olga rönnbergs boken ”träning för nyblivna mammor” och börjat träna lite smått med den…dvs, jag har börjat lyfta boken och flyttat runt den till diverse delar av huset…men eh..plankan alltså..snart! Japp..ska bara öh, amma lite först 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s