gilla läget

I natt blev det alltså väldigt sparsamt med sömn, kanske tre-fyra timmar, om ens det, när Aston gjorde akrobater och körde hostmarathon i vår säng. Tänkte sova när han sov middag, men hade alldeles för mycket att göra, så där rök den chansen. Och precis när han vaknade ringde min chef och undrade om jag kunde jobba i natt. Självklart, sa jag. Jag behöver ju jobba.

Men sömnen då..

Tanken var möte och träning med laget 17.30-20.30, men jag får hoppa det. Jag hade förvisso hunnit med det innan jobb, men att ”dygna” känns inte aktuellt i nuläget. Speciellt då jag inte direkt kan sova i morgon heller eftersom Aston ju inte ska till dagis.

Som tur är får jag ju hoppa över en kollektiv träning i veckan, så det gör ju ingenting att jag byter dagens pass mot morgondagen. Så här kan det bli när man jobbar extra. Kort varsel är grejen.

Nu ska jag sova några timmar, hej hej!

20131016-170738.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s