sunday, bloody sunday

20131020-155809.jpg

Här har vi just ätit en redig söndagsmiddag. Detta är något av det absolut godaste jag vet. Skulle kunna leva på detta för resten av mitt liv.

Vi förlorade mot Hellton i går, med 26-27, trots ledning i paus med 14-12. Jag kom inte till alls mot deras extremt jobbiga utgrupperade försvar och tog förlusten väldigt hårt. Var sur hela kvällen och ville typ sluta med handboll. Jag bryr mig så mycket om handbollen att det emellanåt inte blir roligt alls. Det är jobbigt som fan, samtidigt som jag vet att det är min ovilja att uppleva förluster som driver mig framåt. Jag antar att det funkar så för de flesta tävlingsmänniskor..

Ute är vädret ungefär jämbördigt med hur jag mår inuti, så nu är livet verkligen på topp, haha!

20131020-160507.jpg

Tur att de här två finns och förgyller mitt liv ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s