aldrig nöja sig

20131021-182026.jpg
Bild från i morse när jag lämnade Aston på dagis. Härliga, vackra höst.

Lika osugen som jag var på handboll i går (och i morse) lika översugen är jag nu. Känner en revanschlust nu, att jag vill träna ännu hårdare och bli bättre, så att jag kan prestera även mot utgrupperade försvar. Det här med gamla hundar och att lära dem sitta, ja, jag lär ju aldrig bli snabb i fötterna, men jag kan alltid bli snabbare. Sen kommer jag väl inte spela handboll så där fasligt länge till, tyvärr, men så länge jag spelar vill jag utvecklas.

I kväll är det många i laget som inte är med. Vi har ingen match i helgen och då blir det ofta så, det är helt naturligt. Rehab och annat måste också hinnas med. Själv hoppas jag därför att det blir massa individuell teknik på träningen i kväll, men det återstår att se.

Efter träning blir det bara hem och byta om för att sedan åka och jobba natt. Känner mig väldigt tillfreds med det jobbet och den nattiden, 00-06. Det passar mig hur bra som helst. Ingen ångest, bara roligt!

Nu laddar jag det sista här hemma med mina killar, sen är det dags att tuta och köra. Tjo!

En tanke på “aldrig nöja sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s