i can, i will

20131029-234513.jpg

Oj, nu är det full rulle i mitt liv. Känns inte bra att jag knappt hinner med att plugga inför första provet på PT-utbildningen som är på fredag förmiddag. Prov på anatomin i de nedre extremiterna, alltså muskler och skelett i hela underdelen av kroppen. Jetelett… Men jag har fått in en del redan, så förhoppningsvis ska det gå vägen. Det måste det.

Nu ska jag sova så jag orkar med att vara överkörd i morgon också. Peace!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s