a bit chilly

20131206-084735.jpg

I dag är min lille skatt hemma med mig och myser i snökaoset. Jag har ju varit borta väldigt mycket på sistone så nu kände jag att vi behövde en hel dag tillsammans. Så här sitter vi och tittar på allt möjligt på iPaden. Mycket bussar, men även Musse Pigg helt plötsligt! Har aldrig hänt förut.

I dag är det ju tänkt att jag (och Vikto) ska iväg igen, nämligen till Stockholm. Vi har match där i morgon, mot Tyresö, så då tänkte jag och Vicke att vi skulle få en hel helg tillsammans, för även vi har missat mycket tid på sistone. Nu får vi väl dock se hur det kommer gå med att köra bil i denna lilla storm called Sven. Här i Skillet blåser och snöar det riktigt ordentligt. Ett träd har fallit på en tomt bara 50 meter bort och det är halt som tusan. Uppåt Linköping och Norrköping har jag dock fått rapporter om att det är kolugnt, likaså i Stockholm. Så vi får väl se…

Annars tycker jag att det är skitnice att snön äntligen är här. Älskar snö!

4 tankar om “a bit chilly

 1. Hej
  Kan du berätta lite mer om vilken utbildning du går? Vad den kostar? Vad den innehåller? Hur lång är den, mm? Tycker det är en djungel av pt-utbildningar, hur hittar man rätt?

  • Hej! 🙂 Det kan jag absolut göra! 🙂 Jag går på Axelsons Gymnastiska Institut och den utbildningen hör till de mest rekommenderade och respekterade PT-utbildningarna i landet. Det är en seriös utbildning där man ägnar mycket tid och fokus åt varje del som är viktig i en PT-utbildning, speciellt anatomi, dvs läran om musklers och skelettets funktioner.

   Jag vet att det finns många PT-utbildningar att välja mellan, men mycket är skräp. Det finns säkerligen intensivutbildningar som håller måttet, men jag tvivlar på att man lyckas behålla mycket av allt det man behöver lära sig om man ska ta in allt på 14-20 dagar. Välj hellre en längre utbildning, distans som jag läser känns väldigt bra. Hos Axelsons läser man under ca 8-9 månader och har då nio stycken träffar – alla på helger, fredag-söndag, och då heldagar. Så jag började min utbildning i oktober i år och är färdig i slutet av juni nästa år.

   Kostnad då. Hos Axelsons betalar du i runda slängar 60.000:- och det är runt dessa summor du får betala om du ska ha en seriös PT-utbildning. Det finns de som tar 40.000-45.000:-, men det är de som har sk intensivutbildningar och, som sagt, not a big fan. Axelsons kör ibland med lite rabatterade perioder dock, där du kan få 10-20% rabatt. Nu är det t.ex. 10% rabatt om du anmäler dig och betalar innan 27 dec och när vi snackar så stora kostnader så är ju varje procent värdefull. Det är förstås mycket pengar vi pratar om, men ser man det som en investering är det väl värt pengarna. 🙂

   Lycka till i ditt val och undrar du mer så är det bara att fråga! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s