det är visst nån som är tillbaka

Bild

Helt omotiverad bild på Aston från i går.

Jobbade natten till i dag och sov därför till strax innan 15. Till en följd av det sitter jag nu vaken vid 01 och fixar med julklappar över nätet. Match i morgon, i och mot Tumba. En mittiveckan-match, älskar såna. Känner ingen stress över att jag inte sover än, för jag har ingen tid att passa i morgon bitti. Visst, jag har en del jobb att ta itu med och ska hinna till A6 innan samling vid 13.25, men det finns gott om tid (säger jag nu)…

Och där fick jag skrivkramp. Typ. Jag bloggar ju så sällan nu att när jag väl bloggar finns det så mycket jag vill ha med. Omöjligt, förstås. Att vi var i Stockholm i helgen, att vi förlorade mot Tyresö med 24-27, att vi var på en kanontrevlig fest i lördags, att Vikto till slut tyckte att det var dags att gå hem och jag tyckte ”Redan? Vad tråkig du är?” och han svarade ”Ehh, klockan är halv fyra?”, att jag plötsligt känner att handboll är roligare än på länge, att allt känns lätt och svårt på samma gång. Ja, exakt vad ska jag skriva?

Jag sitter vid datorn nu, det har ni nog förstått vid det här laget. Låter fingrarna svepa över tangenterna och sen är jag där. Där. Vill hitta dit igen, där jag skrev – varje dag – öppet och ärligt och jäkligt naket. Jag trillade in på min gamla blogg häromkvällen och kunde sakna hur jag skrev då. Livet var sämre, men bloggen var bättre. Men det är inte samma nu. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – hellre bra liv än bra blogg. På något sätt vill jag ändå skriva av mig på samma sätt som förr, men jag vet inte hur. Inte samma sak med dagbok, för mig. Jag vill ändå ha utbytet med andra människor, men utan att det blir alldeles för nära. Det ät ju inte bara jag i mitt liv nu, inte bara upp till mig.

Men om jag plötsligt börjar skriva på ett annat sätt, i mer dikt- än dagboksformat, så vet ni varför.

God natt.

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s