en dag för mor och son

20131227-112410.jpg

En fredag som känns som en måndag, men ändå inte, ja, det blir lite speciellt med julhelg mitt i veckan och inget jobb för någon i familjen.

Denna dag skiljer sig dock lite från övriga denna veckan då pappan i familjen är iväg på roligheter med sitt grabbgäng. De har ett par träffar om året då (nästan) alla kan vara med, så de kör järnet från tidig morgon till sen natt. Lite jakt, lite poker, lite bastu och många öl och mycket skratt. Verkligen ett härligt gäng som jag är glad att Vikto har. Önskar att jag själv hade ett sånt gäng vänner.

Aston var snäll och tog sovmorgon ända till nio, vilket ju inte var mer än rätt när han var envis nog att vara vaken till 23 i går. Nu har vi ätit en sen frukost, kollat lite på Barnkanalen och nu leker chefen med några av sina miljoners julklappar han fått de senaste dagarna. Brio-tågbanan har utökats rejält, ett garage har flyttat in i huset och så även en stor folkabuss. Tur att vi har gott om plats i huset!

20131227-113044.jpg

Jag fick liknande vantar förra julen och har använt dem så pass mycket att de gått sönder, så i år önskade jag mig nya. Det fick jag och Aston med! Så himla fina! Kanske att han inte vrålskriker av sig dessa som med alla vanliga, klumpiga vantar. Win-win i så fall, för visst är de fina?

Har ni haft en bra jul? Hoppas det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s