maktlös

Boden-helgen är över. Vardagen är här.

För egen del tycker jag om dessa Boden-helger. 34 timmar på tåg kanske låter hemskt, men tillsammans med människor man tycker om går tiden alltid fort. Tyvärr gick ju inte resultatet vår väg heller denna gång, trots att vi väl hade ledningen i 75-80% av matchen. Matchen slutade 25-22 till Boden efter två snabba mål av dem i slutet.

Personligen har jag upplevt roligare matcher. Efter 1,5 minut hade jag gjort två mål och då blev tydligen Boden så rädda att de ansåg att en punktmarkering var enda utvägen. Så ”sista” 58 minuterna av matchen stod jag på mittplan och tittade på när vi spelade anfallsspel, undantaget några få minuter när jag spelade lite på kanten.

Det här är inte ett ”åh, kolla vad bra jag är”-statement och punktmarkering är ju tillåtet, men jag tycker att det är för jävla tråkigt med lag som använder sig av det nästan från start. Det är ett rejält underbetyg till det egna laget att behöva göra det.

Mitt eget lag gjorde det riktigt bra långt in i matchen och det fanns flera som tog ett stort ansvar när jag inte kunde bidra framåt, men tyvärr räckte det inte hela vägen.

20140203-135219.jpg

Ja, mina åsikter om matchen i sig sammanfattas väl rätt bra i dagens J-P. Maktlös var ordet.

Nu ska jag ta en dusch efter dagens gympass, sen ska jag visa er vad för skojigheter som fanns i det här paketet som jag just hämtat ut;

20140203-135457.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s