hard work work

20140206-151550.jpg

I dag var jag på gymmet för tredje gången denna veckan. PT-kund och eget pass i måndags och i går och i dag hade jag inte tänkt träna själv efter min PT-kund (en ny sådan!) eftersom jag har ett sent handbollspass i kväll, men jag kunde inte låta bli när jag ändå var där. Så det blev ett lite halvkonstigt mixpass som såg ut så här;

20140206-152145.jpg

Jag körde i högt tempo, nästan utan vila, så ovanstående pass, innehållandes 10 minuters uppvärmning + åtta övningar, tog bara 40 minuter totalt. 40 minuter. Det är mindre än ett avsnitt ur en tv-serie, det.

Det känns så bra nu, med träning och kost. Sedan året började har jag tränat 35 pass (handboll, gym, löpning och någon promenad) på 37 dagar. Det är fasen inte illa pinkat! Och kosten känns hur lätt att vara noga med då eftersom jag inte vill förstöra för mig själv.

Jag har nu kört 29 av 100 nyttiga dagar, alltså nästan en tredjedel. Mina ”fusk” hittills är;

– En mun Coca-Cola.
– En slurk av Astons Festis.
– Några st av Astons kycklingnuggets (hemma, ej McDonald’s) när han inte orkade äta upp.

Bortsett från detta har jag skött mig exemplariskt och det är jag så stolt över.

20140206-153210.jpg

Siffrorna ovan visar mina nuvarande siffror till vänster och siffrorna när jag startade i januari till höger.

Kolla in minskningen kring låren (högst upp på låren, där jag är som tjockast) och rumpan speciellt! Jag är så glad över detta, så ni förstår inte. Jag har alltid varit baktung, även om jag varit vältränad, och aldrig trott att jag ska kunna tappa något nämnvärt där, men nu har jag bevisat för mig själv att det går. Dessutom med lång tid kvar av utmaningen. Heja mig!

Till sist är jag glad att jag drar nytta av all extra träning och bättre kost i handbollen. Jag känner mig i bra form vilket ger ett bättre självförtroende och det märks förhoppningsvis på planen också. Jag hoppas bara att det ska resultera i lite segrar snart också.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s