sorg

Klockan är 00.22 och jag sitter vaken framför datorn. Nätterna, lugnet. Älskar det. Men jag har en PT-kund i morgon kl 09, så jag bör snart pallra mig i säng.

Sitter och funderar över livet. Ett stort VARFÖR ekar inom mig nu. En vän förlorade sin pappa i natt. Från ingenstans. Ingen cancer, ingen annan långvarig sjukdom. Utan egentlig förvarning var han borta. Det är så tragiskt att det inte finns ord att beskriva.

Jag är så oerhört ledsen för hennes skull. Och givetvis resten av hennes familj. Ringde henne tidigare i kväll. Trodde inte att hon skulle svara, men jag tänker inte vara en av de som försvinner när jobbiga saker händer. Jag tänker stå där jag alltid står, bakom henne. Hon svarade. Och ur mig kom nästan ingenting. Tårar och skakningar blandat med några få ord som jag hoppas gav mer tröst än skada. Det finns ju absolut ingenting jag kan göra för att få henne att må bättre. Inga ord, inga handlingar. Inte nu. Men när hon känner sig redo ska vi ta oss vidare, tillsammans. För hennes liv tar inte slut här, även om det är oundvikligt att känna så just nu.

Jag gråter för dig, för er. För alla som förlorat en närstående alldeles för tidigt, alldeles i onödan.

Jag gråter för er.

IMG_6828

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s