att göra det bästa av dagen

20140219-164205.jpg
Status på mig i går kväll innan läggdags. Svullen och ond mensmage.

20140219-164259.jpg
Status på mig i morse 07.20. På gymmet redo för cykel + axel-bröstpass.

Detta trots en rätt jobbig natt där jag först hade extremt svårt att somna pga smärta i nacke och rygg och när jag väl lyckades kom Aston intraskandes, runt 02.20, och låg sen och hostade i en halvtimme innan Vikto tog Aston med sig och tillbringade resten av natten på soffan.

Upp vid 06 och iväg med Aston till dagis och Vikto till jobbet och iväg till gymmet då, där jag lyckades få till ett bra pass med lite personbästa här och där. Dock är nacke och övre rygg rätt kass efter läkarbesök i går där det trycktes och drogs i alla möjliga riktningar.

Tydligen har jag skador på 4-5 st revbensleder i ryggraden efter en smäll jag fick mot Partille i slutet av november och det har inte läkt än. Så klart. Eftersom jag inte vilat något. Nu vilar jag i alla fall från handboll denna veckan eftersom jag inte ska spela på lördag, men lite gym blir det ju i alla fall.

På eftermiddagen körde jag PT-pass igen med en så grym tjej. Fan, vad hon kämpar. En riktig inspiration. Hon slog också personbästa i dag, så det var en bra dag för oss båda.

Märkligt nog hade jag feber mitt på dagen, men nu är den borta? Tänker dock inte klaga på det, bara lite konstigt.

20140219-165440.jpg

Nu är Vikto ute och springer medan jag tar igen mig lite i soffan framför herrarnas curlingsemifinal i OS. Aston sitter bredvid och spelar ord/bildspel på iPaden. Imponeras varje dag av hur mycket han kan för att bara vara två år. Skryt, skryt.

Hoppas att ni har en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s