en stund i solen

I dag var jag och Aston ute lite efter dagis. Han ville inte gå in. Och jag inser att vi är alldeles för dåliga på att vara ute med honom. Lathet, skulle jag säga. Han vill inte ha vantar på sig och jag orkar inte ta fighten. Inne behövs inga vantar. Saken är klar.

Men i dag var det så pass varmt att vantar inte behövdes, så vi stannade ute en stund. Det var så värt det, för jag märkte att det gjorde honom gott och han blev bara jätteförbannad när vi skulle gå in, istället för avgrundsvrålsförbannad som annars när han inte får sin vilja igenom.

IMG_8068Att promenera på vår mur (och gärna även andras murar) är en favoritsysselsättning Aston har. Balansera omkring lite och sen hoppa ner. Hög tillfredsställelse på denna syssla.

IMG_8079Han är även bra på att traska in i våra grannars trädgårdar (fyra stycken blev det i dag) och i dag var vi fräcka nog att låna gungan lite. Det var en höjdare.

IMG_8087Kaninerna två hus bort fick också ett litet besök. Aston satte sig direkt på huk och plockade upp gräs för att mata med. Fantastiskt att han minns detta från i somras.

IMG_8089Härligt att se vårt hus från detta hållet, för det händer inte ofta under vinterhalvåret. Eventuellt kanske vi tar oss an att måla färdigt det i år med….

Nu ska jag fixa träningsprogram inför morgondagens PT-pass, sen är det bums i säng. Hej hej!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s