vänner och kunskap för livet

20140224-120918.jpg
Jag, Elin och Emelia på Kelly’s i lördags.

Ännu en PT-helg är över. Den femte av nio. Vilket alltså betyder att vi nu är mer än halvvägs, tjoho!

Den här utbildningen har hittills gett mig otroligt mycket. Kunskapsmässigt, så klart, men även socialt. Jag kan ärligt säga att jag funnit vänner för livet under den här tiden. (Precis vad jag behöver – fler vänner som bor många mil bort.) En riktigt härlig samling människor som alla bidrar på sitt sätt. Jag tycker om dem!

Det var kul att få komma till Stockholm med, jag bodde ju trots allt där i två år 2006-2008. Vi fick se Axelsons lokaler, träffa Stockholms-klassen, ha nya lärare, nya ämnen. Kanske den mest givande helgen hittills – inte bara sett till vad vi kommer använda som personliga tränare, utan i livet som medmänniskor. Föräldrar. Vänner.

Trött blir man, förstås. Speciellt när kvällarna nyttjas till att ha roligt också. Men nu är jag på fötter igen, redo för en ny vecka med handboll, PT-kunder, by airaM och mina älskade killar.

Kram på er!

20140224-121726.jpg
Här bodde vi i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s