varje liten sak

20140227-235309.jpg

Denna lilla vilde. Han ger mig allt jag behöver. Varje känsla, varje dag. Han är mitt elixir. Varje kväll tittar jag på honom när han sover, helt oförståendes till att det kan få plats så mycket liv i en så liten människa.

Jag älskar hans hår, hans fina tänder, hans knubbiga knän och muskulösa lår. Hans sätt att säga ”hjälpa”, som mer blir ”hjämpa” och att han tar mig i handen och säger ”Kem! Kem här, mamma.” när han vill visa mig något. Jag älskar att se honom dansa och smyga som en tiger, ja, till och med när han hoppar i soffan för att jävlas, jag älskar det också.

Han är en komplett liten person och jag hoppas att jag inte kommer förstöra honom. Jag vill guida honom rätt, men vad är rätt? Jag är ingen Gud. Jag kan väl bara leda honom så gott jag kan för att han ska hitta sina egna vägar.

Så länge de vägarna kantas utav glädje kan jag leva lycklig resten av mitt liv.

20140228-000102.jpg

Tack, Aston, för att just du kom och visade mig meningen med livet.

En tanke på “varje liten sak

  1. Mycket fint skrivet. Jag blev lite stark i halsen. Precis så som du skriver känner jag också för mina älskade barn ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s