tillbaka

20140311-225633.jpg

Hallå i stugorna!

Ledsen för lång frånvaro, men i helgen kraschade min telefon totalt och det är ju därifrån jag bloggat mest de sista åren och med dagarna fulla med jobb (i går) och träning (i går och i dag) och sömn (i dag, för att jag ska jobba i natt) så har datorbloggande inte heller hunnits med. SÅ. Nu vet ni det.

Som ni ser på bilden är dock en ny iPhone 5S nu i min ägo, så nu ska jag väl komma tillbaka lite på banan.

Sov gott med er, hej hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s