full kebabrulle

Herrejösses, nu är det mycket…

I måndags började jag nytt jobb. På Hertz biluthyrning, som ligger på Finnvedens Bil i Värnamo. Jag kommer jobba framför allt måndagar och fredagar framöver, men ibland, som nästa vecka, blir det mer, när min chef är ledig. Även i sommar blir det fyra veckors heltid. Det känns så jäkla bra! Gjorde alltså mitt första pass i måndags och det var jätteroligt! Tiden bara flög iväg och jag lärde mig massor.

Anledningen till att jag tog detta jobb var för att det blivit allt färre timmar på mitt extrajobb på Epab Bemanning och räkningar betalas tyvärr inte med kärlek och god vilja, så lite mer cash behöver komma in. Men tror ni inte att Epab-chefen ringde i går då, jodå. Så natten till i dag blev det jobb på mitt vanliga ställe ute i Hillerstorp, så i dag sov jag till 14.30.

I och med mer jobb försvinner ju, logiskt nog, tid som jag tidigare haft här hemma, som jag kunnat lägga på by airaM och PT-utbildningen/PT-kunder. Nu blev det genast mer stressigt, kan jag säga. Jag försöker boka in kunder (har fyra stycken på kö!), men finner knappt några lediga tider och det är ju surt, förstås. Dessutom är tanken att jag ska agera speaker på USM-finalsteget i handboll som spelas i Jönköping i helgen, men jag vet fasen inte hur jag ska få ihop det med barnvakt. Viktor är i Stockholm hela helgen, för den årliga bandyhelgen med sina vänner, så det har kört ihop sig lite, kan man säga.

Dessutom ska jag ju hinna med min egen träning och handbollsträningarna finns det ju tid för, de ligger ju där de ligger, men så värst mycket gym hinns inte med denna veckan. Det skulle i så fall vara i morgon, på dagen.

Oh well, allt detta är ju självvalt, så jag ska absolut inte klaga och det gör jag inte heller. Bara konstaterar att DET ÄR MYCKET NU.

Och där ringde Vikto och sa att han sitter fast på jobbet, så jag måste gå och hämta Aston, som ska hämtas om tio minuter. Och här sitter jag i trosorna, osminkad. Framförhållningen osv…

IMG_7784Kanske sitter han och leker med gardinringarna när jag kommer?

 

En tanke på “full kebabrulle

  1. Grattis till de nya jobbet! Det är svårt just när man jobbar i studentpool. Ena månaden kan det vara mycket jobb för att sedan knappt vara något i ett par månader. Skönt iaf med en liten säkrare anställning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s