det blir bra

20140324-091229.jpg

Denna vackra vy passerade vi, jag och pappa, när vi i går kväll lämnade Uddevalla efter säsongens och karriärens sista handbollsmatch.

Vi spelade oavgjort mot Kroppskultur, 28-28, och det gick bra för mig, trots att jag blev punktad från start. Sju mål, varav ett på straff, var ett skönt avslut på en underbart rolig handbollskarriär. Bakåt gick det sämre, men man kan väl inte få allt…

Jag är oerhört glad att pappa följde med på min sista match. Stöttningen efteråt, från pappa och från mina lagkamrater, var viktig. Jag grinade väl ungefär oavbrutet från Uddevalla till Göteborg, där pappa hoppade av, och sen körde jag smått apatisk de ca 18 milen hem till Skillingaryd där jag missade Aston med en kvart. Han sov så sött när jag kom hem och jag och Vikto myste i soffan till El Classico.

Nu är jag ”hemma”. Nu är handbollslivet (snart) över. Dags för familjen att få ta mer plats och tid.

Det blir bra.

3 tankar om “det blir bra

  1. Blir lite tårögd när jag läser inlägget! Är ju själv inte så insatt i handboll, men har ju läst dina inlägg och vet att du ÄLSKAR din sport!! Lycka till med allt annat, men man kan misstänka att handboll kommer finnas i ditt på ett eller annat sätt 🙂

  2. Det blir bra! Jag inser att jag också är där du är. Vid beslutet. Kroppen säger ifrån. Även om jag bara spelar division 3 nu så hade jag själv velat bestämma när jag vill sluta. Det kommer bli bra.

    M

  3. Stort lycka till! Med din inställning kommer det gå super 🙂 Allt har sin tid och även om det känns tungt och sorgligt, så kan du alltid blicka tillbaka på din handbollkarriär och känna dig stolt över att du gjorde det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s