hoppas på sju år till nästa gång

20140402-192853.jpg
Söt-hjärtat i ”handbolls-kläder”.

Det här varit ganska tyst här sista veckan. Inte bara här, kan jag säga. Magsjuka är anledningen. Först Aston, sen jag, sen Vikto. Inte så trevligt, som ni förstår. Senast jag var magsjuk innan det var i januari 2007, så jag kan verkligen inte klaga egentligen. Jag är väldigt glad att det gått sån tid emellan, för det är det absolut värsta jag vet. Att magsjukespy. Ränneskita har jag ”inga” problem med i jämförelse. Spy – nej tack.

Nu är jag på banan igen och Vikto med. Vi har båda jobbat i dag. Men istället är Aston sjuk igen, stackarn. 39.3 i feber som mest i dag. Men pengarna måste in, så Aston har fått tillbringa dagen med favoriten farfar. TACK, farfar. Vad skulle vi gjort utan er…

Nu har stjärnan somnat bredvid mig i soffan och eftersom Vikto är på fotbollsträning passar jag på och har lite egentid i form av att titta på handboll på tv. Herrlandslaget spelar mot Tyskland. En helt lagombra onsdagskväll!

20140402-193829.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s