familjetid

20140406-144225.jpg

I dag har Aston varit på bio för andra gången i sitt liv. Alfons Åberg blev det! Lagom lång (bara 40 minuter) och lagom billig (40:-). Lite gnäll i slutet när det inte fanns någon choklad kvar, men annars var han lika duktig i dag som när vi var på Bamse för några månader sen.

20140406-144431.jpg

Efteråt var vi på Johans och fikade och då åt jag det på bilden ovan och då kanske ni förstår att jag inte längre kör 100 nyttiga dagar. Nej, det fick stanna på 80-85 dagar nånting. Under och efter magsjukan var det inte riktigt läge att tänka nyttigt. Jag gick ner tre kg på två dagar och var riktigt orkeslös i fem dagar, så då fick jag äta vad jag än fick i mig. Sen kändes det inte värt att köra all in sista dagarna.

Men jag är nöjd ändå! Riktigt nöjd! Och jag behöver ju inte sabba allt nu bara för att jag ”får” äta vad jag vill.

Nu ska jag vila, för min mage var inte van vid sån där skit som på bilden, så jag mår lite illa nu. Men det var värt det.

20140406-144931.jpg
Jag i går. Hej hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s