mitt strå till stacken

Hallå i natten!

Klockan är nu 00.50 och jag sitter på jobbet. Ett av mina jobb. Det är mycket nu…

Jag är ju anställd på en bemanningsfirma för industrijobb sedan i höstas och till en början var det ganska mycket jobb, men efter årsskiftet har det blivit mindre och mindre, så jag behövde ett jobb till. Då fick jag ju jobbet på Hertz (Finnvedens Bil) i Värnamo. Där jobbar jag i huvudsak måndagar (7-16) och fredagar (9-18), samt extra vid behov. Dessutom ska jag jobba heltid i juli.

Jag ville dock inte säga upp mig från bemanningen, för jobbet där är ändå rätt kul, och det är ju bra för ekonomin med någon jobbnatt då och då. Så förra veckan ringde min chef och undrade om jag kunde jobba denna och nästa natt och fastän jag ju jobbat 7-16 i dag så tackade jag ja.

20140408-005838.jpg

Så här sitter jag nu.

Det blev i alla fall några timmars sömn på kvällen, men det var svårt att somna. Jag hörde Vikto och Aston leka ute i vardagsrummet och jag ville egentligen vara med dem. Till slut somnade jag och sen hade jag stängt av klockan så jag vaknade först 22.40 när Vicke skulle gå och lägga sig. Hade ju varit snyggt om han typ somnat på soffan och jag hade försovit mig. På natten…

I morgon har jag två PT-pass på eftermiddagen och sedan blir det alltså nattjobb igen. Sedan ett PT-pass på onsdag och ett på torsdag morgon kl 07 innan jag troligtvis tar ett extra pass på Hertz. Sen 9-18 på Hertz på fredag. Fullspäckad vecka – ja.

Hoppas att ni sover gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s