me & i

20140422-221620.jpg

I kväll var jag och Aston på ett Me & I-homeparty här i byn. Jag kollade på kläder och Aston lekte, som vanligt, med bilar.

Han har ju blivit totalt biltokig med tiden, det är ”leka bilar” som gäller precis hela tiden. Han gillar även sina dinosaurier som han fick av sin mormor i julklapp, så att jag valde mellan de tre t-shirtarna ovan var ju inte direkt otippat.

Gissa vilken jag (och Aston) valde?

Det fanns mycket fint denna gång, både till barn och mammor. Denna kollektion föll mig mer i smaken än den förra. Dock handlade jag bara till Aston. Min egen shopping får vänta till Paris i juni, hehe.

Nu är det läggdags här! Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s