från instagram

20140502-001857.jpg

Dags att sova i stora staden. I morgon börjar period 7 av PT-utbildningen och jag kan inte fatta att efter denna helg är det bara två helger till innan jag är färdigutbildad personlig tränare. I hela mitt liv har jag väntat på ett tecken, en insikt om vad jag vill göra för att tjäna mitt leverne. Jag kan av hela mitt hjärta säga att jag äntligen hittat rätt.

God natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s