du är städernas rolls royce

20140523-234001-85201979.jpg

Det blir en helg i Göteborg. Med sol och värme, regn och bris, 30-årsfest och skratt och gamla vänner som glidit bort en bit, men som alltid finns där inne i hjärtat. Med moffa och Mariannesvensson, mors dag och överraskningar, shopping och fikor. En guldhelg, så klart.

Jag känner hur det bubblar i hela mig. För att min son ser så stolt ut i sin ryggsäck, för att Vikto är så duktig på sitt jobb, för att jag längtar till en slags återförening i morgon, för att sommaren är här. För att jag mår bra, till och med när jag mår dåligt.

Det är fan inte dumt, det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s