jag, arbetaren

En natt på jobbet. Lacken. Mitt industrijobb. Klockan varvar långsamma minuter med snabba och jag är faktiskt inte så trött som jag borde vara efter att ha jobbat 6-13, sovit 14.30-17.30 och haft PT-pass och gymmat själv på kvällen. Men tröttheten kommer nog. Jag ropar inte hej än. Och jag skulle definitivt inte tacka nej till att åka hem och sova just precis nu…

20140528-021708-8228527.jpg

Hepp! Tillbaka till jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s